Pofátlanítás

Pofátlanítás
Megosztom

Taxisként különösen szeretjük a bringásokat, ugyebár. Valahogy egyre inkább az a trend, hogy a kötsög taxist szidni a menő, bár tény, hogy a pingvin-jelmezes, pörköltjét rohanva a kocsiban zabáló legalább annyira röhejes, mint a klottgatyás-izompólós a másik menő cégnél. Szóval a taxizásban is bőven lenne mit rendbe tenni, csak szándék nincs rá.

Viszont, valljuk be, a bringások egyre pofátlanabbak. Amióta önkormányzati támogatással lehetnek síkhülyék, azóta életveszélyesek.

Pofátlan(TAN)ítás 18. rész

Pofátlan(TAN)ítás 18. rész – főszerepben a kerékpárosok. Mintha a bringán ülve megszűnne minden szabály: látjuk ezt főképp Budapest útjain. Bringások hajtanak a járdán, tekernek át a zebrán, átsurrannak a kereszteződéseken a tilos jelzés ellenére, szabálytalanul kanyarodnak, nem adnak elsőbbséget, gondolván úgy is elférnek, áthúznak a gyalogosok között. És a rossz példa mindig újabb követőket szül, tényleg tisztelet azoknak a fővárosi kerékpárosoknak akik betartják a KRESZ előírásait… További részletek itt: https://kreszvaltozas.hu/hir/most-a-szabalytalan-bringasok-kerultek-sorra-akciora-reakcio/

Publiée par Baleset-megelőzés sur Vendredi 28 août 2020