Tesla, taxi, karácsony

Tesla, taxi, karácsony
Megosztom

Magyarországra jön a Tesla.

Elkezdődött a munkavállalók toborzása.

A Tesla hivatalos karrieroldalán több budapesti pozíciót is meghirdetett hétfőn – írta meg a Portfolio. Hozzátették: a csatolt leírásból kiderül, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó hamarosan belép a magyar autópiacra, amely egyben azt is jelentené, hogy nem csak szervizszolgáltatást nyújtanának a jövőben, hanem Teslákat is árulnának Budapesten.

A Portfolio közölte: az, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik Budapesten, régóta ismert volt. A vállalat tavalyi jelzését követően azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-szerviz nyílik hazánkban, vagy ez egy Tesla Store megnyitását is jelenti majd. A Tesla ugyanakkor hivatalos oldalán csupán annyi információt tüntetett fel a leendő szervizzel kapcsolatban, hogy „hamarosan” megnyílik, hivatalos karrieroldalán pedig egyáltalán nem hirdetett meg budapesti állásokat, egészen mostanáig – írják.

A Portfolio hangsúlyozza: tegnap két budapesti pozíciót is meghirdetett a vállalat, amely azt jelenti, hogy mostantól bárki megpályázhatja a Tesla store manager és a Tesla advisor állásokat. Ehhez nem kell mást tenni, mint azt, hogy eljuttatja kizárólag angol nyelvű jelentkezését a Tesla számára. A most meghirdetett állások alapján biztosra vehető, hogy a Tesla értékesítési pontot is nyit majd Magyarországon, nem csak szervizszolgáltatásokat nyújt a jövőben – írta meg a Portfolio.

Forrás: mandiner.hu és portfolio.hu

Ráadásként karácsonyi díszbe öltözött és piros mikulás sapkát húzott az összes elérhető TESLA TAXI Budapesten. A 12 autó végighajtott Budapest leghíresebb útjain (Hősök tere, Andrássy út, Széchenyi Lánchíd, Clark Ádám tér, Várkert Bazár). A jeles alkalmon Magyarország egyetlen Model X taxija is jelen volt, képviselve ezzel Szegedet is, a zömében Főtaxis és Boltos kocsis mellett. Ők biztos nem olyan elégedetlenek, mint ez a cég.