Halló, itt vagyok! Ja, nem.

Halló, itt vagyok! Ja, nem.
Megosztom

Na, szóval. Az a helyzet, hogy a Bolt HTX, azaz a magyar, amelyik rendelkezik engedéllyel, de nem szolgáltat, azért kapott engedélyt, mert van diszpécserközpontja. Szabadjelzője nincs, de ez most éppen mellékes, majd a BKK taxiüzletág vezető/ügyintéző/tótumfaktum és NKH-s cimbije elszámolnak ezzel is. De van diszpécserközpont ÉS telefonszám.

Felhívtuk. Mit ne mondjak, parádés. Ha nem kapsz taxit appon, rohadj meg, te gyökér, mert a magyart is csak hibásan nyekegő kislány elmondja, ők sem fognak tudni küldeni. Naná, hogy nem, mert a központ Tallinban van, hülyegyerek. Itt a kollégája, aki felveszi a gépi duma után, egy álmos hipszter kölyök, akit vagy alvásban, vagy rejszolásban (ez úgyis divat a Boltnál) zavartunk meg azzal a vérlázító kéréssel, hogy amúgy taxikázni szereténk, és eget rengető bunkó módon, ha nem kapunk appon, hát felhívjuk a számot, ami egy diszpécserközpontban csörög(ne) ki. Mondjuk másutt így is van, de a Boltnál miért pont ez működjön szabályosan, nem?

Na, mindegy. Ez csak egy kis érdekes szösszenet a holnapi bumm előtt. Jó hallgatózást, aki nem hiszi, hívja nyugodtan csicsergő gépleánykát és álmos hipszter kölyköt. Biztos örülni fognak.