Erre már nincsenek szavak…

Erre már nincsenek szavak…
Megosztom

Pirosan visít a szövegszerkesztő, egykori konzulensem forog a sírjában a többsoros körmondatok láttán, néhol keressük az alanyt és az állítmányt, de jólvanazúgy. Még amiben egyet is értünk, mert van olyan, nem kevés, azon is sírunk. A röhögéstől. A taxisoknak tényleg csak ilyen Metál, NSZ és HP féle „érdekvédők” jutnak? Siralmas. De tényleg, bár KariGeri szellemi szintjéhez ez illik.

NYÍLT LEVÉL KARÁCSONY GERGELY BUDAPEST FŐPOLGÁRMESTERÉNEK.
TISZTELT FŐPOLGÁRMESTER ÚR!
Előjáróban ki szeretném, jelenteni, hogy én annak idején ŐNRE szavaztam.
Igen ÖNRE, mert azt gondoltam, hogy nyílt tekintetű, igazságos, jó FŐPOLGÁRMESTERE
lesz FŐVÁROSUNKNAK a gyönyörű BUDAPESTNEK!
Igen mert azt gondoltam Ön még nem keveredett bele a politika mocskos igazságtalan és nagyon mély bugyrába. Önre szavaztam nem mint baloldali, nem mint jobb oldali, vagy bármilyen oldali! Önre mint EMBER az EMBERRE!
Sajnálom, és nem csak magamat, hanem azt a sok száz Taxist aki a szervezetemben tagként tőlem vár sok-sok segítséget. Valamint szinte BUDAPEST összes lakosát, sőt a kötelezettségei miatt a BUDAPESTEN naponta áthaladókat is.
Akkor kezdjük az érdemi részt!
Ön választási ígéretében azt ígérte, hogy egy élhetőbb tisztább, zöldebb, vidámabb, igazságosabb BUDAPESTET hoz létre. Még olyan áron is, hogy perben haragban áll a kormánnyal!
Nos ebből csak a per és harag maradt meg igaz csatlakoztunk hozzá mi is meg szinte mindenki aki BUDAPESTEN közúti közlekedésben vesz részt!
Nézzük sorban az ígéretek mentén:
1: ÉLHETŐBB BUDAPEST
Élhetőbb? Tényleg mitől? Mindenhol lezárások, lassú túrások immel -ámmal munkavégzések, lezárt útszakaszok feltúrt útvonalak késleltetett munka végzés emberhiányosan, gép hiányosan, parkoló hely hiányok és egyre csak dráguló parkolási díjak, dugó-dugó hátán órákon át tartó áthaladás.
Lezárt, néhány kerékpárosnak, rolleresnek, gördeszkásnak, görkorcsolyásnak, átadott közlekedési sávok, ideiglenesen lezárt rakpartok,100-éves közlekedési jogosultságok érthetetlen megváltoztatása. Buszsávok-Mentősávok- Taxi sávok, Taxi drosztok megszüntetése.
Folyamatos BKV hibák leállások, járat kimaradások jegyár emelések.
2: TISZTÁBB BUDAPEST
Csordultig tele szemetesek, az a kevés is ami van, a buli negyed hétvégéi toaletté változtatják az utcákat ,aluljárok, bizonyos utca szakaszok, hajléktalan térfoglalása mindennemű segítség nélkül!
3: ZÖLDEBB BUDAPEST
Na vajon mitől lett zöldebb? A lebójázott az adózó, a sok-sok pénzt a költségvetési kasszába betevő autósok kiszorítása egy oszlopba rendezése, a naphosszan tartó pöfögések, az elavult buszpark használatától, a sok -sok órákon át tartó füstgáz kibocsájtástól? Vagy telepítettünk több ezer FÁT ? hol? vagy tényleg attól zöldebb, hogy az Ön kedvelt kerekesei és egyéb járműnek nem nevezhető ilyen –olyan eszközeinek átengedi BUDAPEST közútjait?
4: VIDÁMABB BUDAPEST
Nem hiszem, hogy nem látja, nem érzékeli, nem jelentik Önnek, hogy mennyi szentségelő a kocsijában órákon át túszul ejtett gépjármű vezetőknek ökölbe szorult arcai, az oszlopban át nem férő és ezért a keresztező kereszteződéseket vétlenül elfoglalók anyázása? Hol lát érzékel vidámságot?
5: IGAZSÁGOSABB BUDAPEST
Tényleg IGAZSÁGOS? Kiket kerít el és ad KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSRE SZABAD UTAT, TORLÓDÁS MENTES KÖZLEKEDÉSI HELYZETET? Nézzük csak , TÖRVÉNYEK, és RENDELETEK százai adnak útmutatást , KI MIKOR, KI MIVEL, KI HOGYAN, KI MILYEN HÍVATALOS DOKUMENTUMOKKAL, MILYEN VIZSGÁK UTÁN , MILYEN MINŐSITETT VIZSGÁK LETÉTELE UTÁN, ÉS MILYEN MINŐSITETT VIZSGÁN ÁTMENŐ ESZKÖZZEL vehet részt a KÖZUTI KÖZLEKEDÉSBEN
Tudja van egy KRESZ KÖNYV egy TÖRVÉNY bár sokszor írták át ám még mindig ez a KÖTELEZŐ mindenki számára!
Tudja Tisztelt FŐPOLGÁRMESTER úr a TAXISOK, a BUSZ SÓFÖRÖK , a CAMIONOSOK és egyéb a mindennapok KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSÉBEN részt vevők 2-3-5 évente minősítő vizsgákon kell részt venniük hatalmas anyagi áldozatok árán. A minősitett gépjárműveiket , horribilis összegekért kell KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSRE alkalmas vizsga engedélyt elérni.
Akiket Ön kegyben részesít elkerített utakon a KÖZÚTRA engedi semmi ilyennel nem rendelkeznek vagy csak egy részük, Ha kint járna az utcán 4-6 éves kisgyerekek szüleik között kerekeznek a főútjainkon, a rolleresek az kocsiknál gyorsabban mindenhol feltűnve egyetlen KRESZ szabályt betartva cikáznak a kocsi sorok között. Néhány futár olyan motorokkal közlekedik , hogy már a ráülésük is életveszély hát még a sávok közötti cikázásaik előnyszerzési manőverei.
A kerékpárok többségén nincs lámpa sehol nincs fényvisszaverő prizma a használói szín feketében öltözve tekernek akár KÖZÚTON akár erdős rosszul belátható területeken. Fekve hajtható kerékpárok amelyeket sem a buszok vezetői sem a magasabb építésű kocsi vezetői nem láthatják!
A végveszélyes az úgynevezett KINGSONG S 19 egykerekű villany járgány ami 60-80km-es sebességgel képes repíteni a rajta karba tett kézzel egyensúlyozó utasát ! Mi van ha egy csuklós busz előtt bele megy egy gödörbe és a busz alá esik ! Még pukkanni is hallkan teszi ! MEDDIG MÉG ?
Tényleg ez kell az amúgy is szűk keresztmetszetű múlt évezredben, században épült készült úthálózatokon , tényleg ez az IGAZSÁGOS BUDAPEST, egyenlők az egyenlőbbek között? Tényleg nem tudja, hogy BUDAPEST FŐ VÁLASZÓI KÖRE az a másfél millió kocsival rendelkező felnőtt ember és családtagjai akit Ön tétlen várakozói egy oszlopba kényszerít órákon keresztül?
És hogy tudja körülbelül olyan másfélmillió kocsi át is halad BUDAPESTEN!
EZT A NYILT LEVELET ÉN ÍRTAM ŐNNEK HORVÁTH PÁL A FUVAROZÓK ORSZÁGOS DEMOKRATIKUS SZÖVETSSÉGÉNEK ( FODESZ) ELNÖKE 2.250.TAXIS ORSZÁGOS ÉRDEKVÉDŐJE.
Tisztelettel kérem most az egyszer ÖN válaszolja meg , ne az általam tisztelt KISS AMBRUS úr , vagy valamelyik irodai alkalmazott! MERT AZ ÖN VÉLEMÉNYÉRE,VÁLASZÁRA VAGYOK KIVÁNCSI !
HORVÁTH PÁL FODESZ
Elnök 2023.0802.