Most akkor mif@sz van?

Most akkor mif@sz van?
Megosztom

Kaptunk egy megkeresést. Aki a taxisok vagy a hatóságok oldaláról gyenge lelkű szűzleány, az most ne olvasson, mert kicsit elgurult a pirula és nem éppen veretes a nyelvezet.

Nem akárhol, hanem egy olyan facebook csoportban, amelyet egy ex-Főtaxis, most Boltos csóka alapított, aki kellemes Stockholm szindrómával anno, amikor a főtakkerbe álltunk bele (nem ok nélkül), az ő tuctucjukat szopta véresre, most meg híg fosig nyal a Boltnak. Na, de mindegy. A tagok nem tehetnek a góré agybajáról és mentális problémáiról. Ez a kis kép megér egy misét, akkor is, ha tegnapelőtt még a gecikurvaanyánk volt, most még vinnyognak utánunk. Mondhatnánk, szarjuk le, nem hiányzott ez így a mininyaralás után, de nem fogjuk, merthogy esélyes, hogy a lengyel (és egyéb országok) mintájára, no meg a Woltos futárokból kiindulva hamarosan itt is hemzsegni fognak a magyarul se tudó Bolt taxisok. Bár…már futottunk bele ilyenbe is, maximum osztódással szaporodnak a magyarok kárára. Jöhet annak minden egyéb velejárója: újabb embercsempészetek, pénzmosás, verekedés, erőszak, rablás. Ez már úgyis megszokott más országokban.

Update: azért van annak valami bája, hogy pont a Bolt sofőrök nyafiznak, pedig tudhatnák, szerte a világban ez a trend az Über klón, rém innovatív, nagyon adócsaló cégnél.