Pötyögés és büntike – jajj, de fáj!

Pötyögés és büntike – jajj, de fáj!
Megosztom

Ahogy facebook oldalunkon jeleztük, annyit anyáztatok már ránk az igazság kimondásáért és leírásáért, hogy elmentünk egy kicsit, elvittük anyut, hátha a friss tengerlevegő megállítja a csuklását. Írtuk, hogy természetesen reagálni fogunk a heti cicaharcra is, és a Sziget körüli mészárlásra is. Tudjuk, mert folyton leírjátok, elmondjátok, hogy NEM olvastok minket, és ez a NEM olvasás, meg a sok komment a NEM olvasott cikkekre, mindent megszakértve mégis úgy bepörgette az oldalt, hogy örömünkben futotta egy kis utazásra, egy kicsit csapatépítésre. Anyu csuklása is javult, mi meg erőt nyertünk a jó kis sós vízből napsütésből, és újult erővel megyünk neki a friss infóknak, híreknek. Szóva visszatèrtünk, reagálunk minden rém fontos, a betűk méretén is túlmutató kérdésre, lányos-hisztis cicaharcra és duzzogó büntikékre.

Látszik, hogy az európai és a világ afrikai részein is tapasztalható irány és stílus (agresszivitás, atrocitások, balhék) kezd begyűrűzni hazánkba is. csak ahogy pár hónapja megjósoltuk, de persze mindig mi vagyunk a hülyék, kivéve, ha éppen nekünk sírnak a Boltosok IS, hogy jajjajjj, csinálni kéne valamit. De hát szerény, picike hazánk miért lenne kivétel pár pofon, vagy esetleg ettől durvább cselekmények sorában. És hát ugye azt is tudjuk, hogy tízből kilencszer Boltost fogtak embercsempészettel a határon, biztos bantuország migránsa teljesen véletlenül hív Szegedre Pestről Boltost. Ja, és most még majd ő lesz az újabb Bolt sofőr is.

Jöjjön először a cuki cicaharcos sztori. Édes, de tényleg. A mese lényege: független TAXIS beroncsizott bunkó, forintkergető Boltos stílusától és megkínálta egy csicskalángossal. Hiába, ha nem volt a kölyöknek gyerekszobája, valakinek meg kell tanítania az illemre és a rendre, de Boltos babuci behisztikézett, gyaníthatóan elfutott, és jó borsodi módra (van kitől tanulni ezt a Boltnál) elrohant tezsvíreket verbuválni. Szóval gyűlik a csapat, lesz pötyögés, persze csak ha ráérnek majd a fuvarok között, mert a teljesítési kényszer nagy úr, kell termelni, hogy a góréknak legyen mit ellopni.

 

De ennél is cukibb volt a hétvégi hatalmas mészárlás. Vélhetőleg a cikkeink hatására némi fejhullás és ejnyebejnye volt egyes helyeken, mert a Hungaroring után és a reptéren megfogott sok, zömében Boltos sofőr után most már mindenkit mészároltak a Sziget idején, és nem csak annak környékén. Szerencsére a taxisok nem hülyék, megy az infó körbe, épp ezért takarunk, mielőtt még Rásó és bandája ezekbe is beavászkodik kamu profilokkal, sunyin kémkedni, csak ahogy az már jó szokása.

És a koronagyémánt. Értitek, ugye? Június végén vizsgázott a taxi. BKK, NKH, minden is, most meg hopp, repül a rendszám és vizsgára küld. Felmerül a kérdés: ezek hogy végzik a munkájukat? Mikor hibáztak a szervek? Akkor vagy most? És ezen túlmenően, de leginkább: mitől lettek ilyen nyűgösek? Hány fej hullott, vagy kinek a tyúkszemére léptünk rá jó nagyon? Most már, úgy látszik, a sajtó is kezdi érezni, hogy valami nagyon nem oké a Bolt körül. Érzik ezt a Boltnál is, mert olyan mennyiségű kenő, bocsánat, szerződési pénzt és reklámköltséget számolnak el, hogy

#hülyegyerek KariGeri is könnybe lábadt szemmel nézi a lassan a főváros éves költségvetését elérő reklámköltségeket. Arról ne is beszéljünk, hogy az elsíbolt és külföldre mosott pénzből az össze tanár és rendőr fizetésemelése kikalkulálható lenne.