Hoppácska!

Hoppácska!
Megosztom

Az alábbi bejegyzést egy zárt taxis csoportban találtuk, ahonnan a poszt szerzőjének engedélyével hoztuk ki. Megér egy misét, úgy látszik, tolómérce szemű bandzsa hajna nem csak a mi szemünket szúrja. Sőt, a szívecskéket nézve a poszt mellett nagyon sokakét. Szóval hajrá! És várjuk a peres anyagot. Mert miért ne?

 

„Szolgálati közlemény!
Visszajelzések alapján a bkk közkedvelt ellenőrei rám hivatkozva örömünnepet tartanak ellenőrzés közben. Reagálnék pár mondat erejéig. Mert miért ne? „Tolómérce szemű” rásó hajnalka (kiérdemelten csupa kisbetű) figyelmébe, hiszen egyrészt úgy tudom, ez az új beceneve, másrészt arról is értesültem, hogy természetesen „nem olvas itt.” Csak a csicskái.

Most lett tele a f@om a totálisan nulla, bukott bíró mindenre való alkalmatlanságából és hazugságainak hömpölygő halmazából.

Itt jelzem, képernyőmentést csinálok a posztról, rohangálj ahova akarsz! Vágyom, hogy beperelj és nagy nyilvánosság előtt, jegyzőkönyvbe elmesélhessem hosszú évek alatt elkövetett ámokfutásaidat, csalásaidat és alkalmatlanságod, rettegésed teljes történetét. Van mit.
Szóval nyugodtan küldözgetheted az IQ szerencsétlen sameszaidat a drosztokra a betanított szöveggel, miszerint a bkk pert nyert ellenem, és ünnep van a rumbachban.

EZ ÚGY SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG AHOGY AZ EGÉSZ ÁLDATLAN TAXIZÁSBAN ELKÖVETETT ÁMOKFUTÁSOD AZ! Ezzel szemben az igazság az, hogy 2017-ben mi nyertünk jogerősen pert a bkk, és szokás szerint semmire sem jó jogi meglátásaid ellen, mely alapja az volt, hogy te, hajnalka, személyes bosszúvágyad miatt egy mozdulattal tönkretettek és hatalmas költségekbe vertek húsz taxist, és kinulláztak egy tiszta céget. Mondjuk, tény, hogy elég kevés az ilyen cég a taxizásban, de ez rásónak nem jövedelmező, ezért is kellett kiütni azt, amelyik normálisan működött.

Az ebből következő kártérítési perben történtek a mostani események. Amit te most győzelemnek aposztrofálsz, az pusztán egy taktikai lépés volt részemről, csak és kizárólag azért, mert tárgyalni sem akartam tovább egy olyan peres eljárásban amit az Ítélőtábla több eljárási jogszabálysértéssel a bkk javára fordított. (Véletlen lenne? Kétlem! Az európai bíróság állásfoglalása szerint jogerős ítéletet, döntést, annak jogszabálysértő meghozatala esetén lehet megtámadni! És ez igaz kicsi hazánkban is. Csak azért írom, mert neked már a jog értelmezése sem nagyon megy.) Így gyorsabb lesz.

Ami részetekről gusztustalan, hogy hibát hibára halmoztatok, csaltok loptok hazudtok, és ezek után a kártérítési felelősség alól kibújtok az általatok oly sokat hangoztatott demokrácia szemen köpésével! Sőt, #hülyegyerek haveroddal és bagázsával vállvetve áttoljátok a kártérítési felelősséget a Magyar Államra, azon belül minden adófizetőjére, sőt, azon belül a taxisokra is. Merthogy ne legyenek kétségeid, valaki előbb vagy utóbb fizetni fog azért a sok aljasságért, amit személyes bosszúként a céged és az önkormányzat mögé bújva ellenünk elkövettél, és amiről – ismétlem – JOGERŐS BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEM VAN. Emlékszel, te moslék?” A bkk-ra nem vonatkozik sem a BTK, sem a PTK!” 2015. október 8. napján sikerült ezt mondanod. Tanúk előtt. A válaszom az volt, ezt mint volt bíró a bíróságon is meg fogja ismételni? Most vége! Eljött az idő. Menjünk! Tényleg vágyom rá, a halálos ágyamon majd a szó szerinti jegyzőkönyvet akarom olvasni, amiben minden egyes mocsokságod benne lesz. Az, hogy magaddal viszel még pár hivatalnokot, már a te sarad! Egyet ne felejts. Az igazság velem van, és nem félek használni! Azért arra kíváncsi leszek, hogy teszik rendbe ezt az eljárást az összes eljárási jogszabálysértésével, mert valaki rendbe fogja tenni, arról kétségeid ne legyenek! Csakúgy, ahogy az összes többi, jogszabályokkal ellentétes ténykedésedet. Kínos lesz ez, ha elengedik nemzetközi fórumra, kínos az államnak, a bírói karnak, tudom egyedül neked, nektek nem! Mert bőr a pofádon, na, az jó vastag van.

Ja, és még mielőtt valaki félreértené, fenti sorokat nem indulatból írtam, jól megfontoltan, átgondoltan és a következményekkel számolva. Valamint az egész jelenlegi folyamat NEM A SZEMÉLYES BOSSZÚHADJÁRATOM, pusztán csak nem tudok egy olyan környezetben létezni, ahol nap mint nap olyan „ellenőrző” szervek működnek és hivatkoznak jogszabályokra, amelyek ezeket pont nem tartják be, és mindennek az anyagi és erkölcsi következményeit ránk, taxisokra terhelik.
Továbbra is az az álláspontom, amely már életem végéig meg is marad, hogy a piros lámpánál bizony meg kell állni. Hajnalka rendszeresen átszáguldozik rajta.”