Még mindig mesél a pesti taxi(s)

Még mindig mesél a pesti taxi(s)
Megosztom

Hoppácska van – még mindig. Vannak, akik valóban folytatják, amit elkezdtek. Ezek után egyre kíváncsibbak vagyunk a folytatásra, bár azért ez a rész sem piskóta. Azért na, ilyen ellenőrzések után gyilkossági és unokázós ügyben vádlottak és bűnsegédek a legbiztonságosabb taxis társaságnál? Na, ne már! Ja, és repeső szívvel várjuk rásó nyilatkozatát, azt írta ez az oldal, ott lesznek. Menjünk el mi is? 😀 😀

Most sem másoljuk be teljesen, egyrészt mert hosszú és lusták vagyunk, másrészt ennek a szerzője megérdemli, hogy az oldalán olvassátok és az ő facebookján kommenteljétek.

GRATULÁLUNK!

Még mindig mesél a pesti taxi(s)

Mesél a pesti éjszaka. Feltárjuk a pesti éjszakát A-tól Z-ig, a pesti taxizás szürke eminenciásaitól a politikusokig és az éjszaka TikTok sztárjáig. Drogok, kurvák, stricik, tolvajok, rendőrök a hivatalnokok árnyékában és biztonságában. Mesél a pesti éjszaka arról is, hogyan sikerült tönkretenni a fővárosban egykor méltán híres és virágzó turizmust.

Első részünkben kitértünk a BKK és főváros közlekedéssel és azon belül is a taxizással kapcsolatos visszásságaira. Ebben a részben folytatjuk.

Jelezni kívánjuk, hogy cikkünk megjelenése után nem sokkal információnk szerint a BKK módosította nem csak a tájékoztató helyszínét (a BKK elegáns székházából a BKK eldugott minősítő állomására tette), de annak időtartamát is jelentősen lerövidítették. Ennek okait csak ők tudják, mi mindenesetre ott leszünk.

Ellenőrzések és feljelentések

Októberben több érdekes esemény is történt. T.Z. alezredes irányításával lefoglaltak egy taxit. Ez alkalomból láttak először napvilágot vélemények, amelyek arra utaltak, valami nagyon nem tiszta. Megjegyezzük, a lefoglalt gépjárművet közben hónapokkal később visszaszolgáltatták, a sofőr kiesett bevételeit senki nem kompenzálta, azonban mindez arra utal, hogy bűncselekmény nem, csak szabálysértés történhetett.

Tovább….