Reagált a Bolt

Reagált a Bolt
Megosztom

Pár órája megjelentetett cikkünkre reagált a Bolt. Minden, a cikkben felsorolt felvetéssel kapcsolatban megérkezett válaszuk jó pár taxis csoportba. Nos, ez többet mond mindennél. Gratulálunk. Nem ám azokkal beszélgetnek, akikkel tavasszal és decemberben még egy tárgyalóasztalnál ültek és akik mindegyikének ismerik a telefonszámát, email címét, hanem sunyítva, lapítva írogatnak f@szságokat.

Mondandójuk lényege annyi volt, hogy őket nem hívták meg és duzzzzzzzzz. A kérdésünk csak annyi, hogy a linkelt cikkben megfogalmazott összes szabálytalanságra tényleg ennyi a reakciójuk? Ha pedig igen, akkor miért is kellett volna bárkinek is meghívnia őket? Mert duzzzz? Az elmúlt években szabálytalanságot szabálytalanságra halmozva, saját sofőrjeiket is átverve építették fel a magyarországi piacot, így viszont miért is kellene bárkinek komolyan vennie őket? Szabálytalan, törvénytelen utat járnak, képtelenek felvetésekre reagálni, saját magukat sem veszik komolyan, de elvárják, hogy bárki más komolyan vegye őket?

Az egyetlen értelmezhető válasz részükről az elmúlt pár nap eseményeire az volt, hogy ismételten is szabálytalanul kedvezményes utazást biztosító promóciós reklámba kezdtek. Ismételten is gratulálunk.

Összefoglalva: a szabálytalan piacépítés és tevékenység után a hipszter kölykök még elvárják, hogy a szakma képviselői face-to-face kezeljék őket. Na, ez volt a nap vicce. Szólunk, hogy ez nem konkurenciaharc, hanem válaszlépés volt minden elkövetett szabálytalanságukra és mocskosságukra. Köszönjék maguknak, de egy percig se áltassák sofőrjeiket azzal, hogy valaha is, bármit is az ő érdekükben tettek, mert ha korábban el is mentek egyeztetésekre, ott csak ültek, zavaros tekintettel, mint sül hal a tányéron. Problémáikat pedig vitassák meg a BKK taxi ellenőrzési csoportjával, csak úgy, ahogy az elmúlt években is tették. Mi tudjuk, hogyan, biztos ők is emlékeznek.