A taxisok új reklámarca

A taxisok új reklámarca
Megosztom

Kiderült, hogy a Rugós Beke néven, a tiktokon ismertté vált roma rapper, aki korábban sok neves rapperrel összetűzésbe került, valójában taxis. Merthogy több lábon kell állni, kérem.

Pár napja jelent meg az origo.hu oldalán, hogy a Sztárban sztár leszek! következő adásában felbukant egy rapper, akit Rugós Beke néven ismernek – legutóbb azzal került a hírekbe, hogy alapos veréssel fenyegette a Fekete Vonat lecsúsztott tagját, Beatet. Rugós Beke Beat elméleti összeverése előtt már kóstolgatta a hazai rappereket, Majka, Dopeman és Ganxsta Zolee is kapott tőle – legalábbis szóban.

A verbális szócsata után egy évvel most találkoztak, méghozzá a TV2 stúdiójában. „Erre nem gondoltam volna…” – feszengett Majka, amikor régi ellenfele felbukkant. „Na mi lesz köztetek akkor most, Majoros Péter?” – érdeklődött Tóth Gabi. Erről a videó itt van.

A csávó amúgy igazi tiktok sztár (jelentsen ez bármit is) , az egybitesek kajálják a csatornáját.

https://www.tiktok.com/@tomigyorfi0/video/7273554155657039137?lang=hu-HU

Mi hoztunk ennél sokkal érdekesebbet. A különféle taxis csoportokban „Rugós Oktogon” néven szereplő férfi nemrégiben megjelent a Mi Hazánk által szervezett tüntetésen, mint ellentüntető, azaz a bűnözés ellen tüntetők ellen tüntetett, és igen veretes formában ordibált. A videókat a Pressio facebook oldalán találtuk és megosztásra érdemesnek véltük, tekintve, hogy szereplője egy – saját bevallása szerint – taxis.

 

 

Nos, meg kell, hogy állapítsuk, a citált úriember igazán a taxis szakma csodás reklámarca. Gratulálunk hozzá, és kérdeznénk: ugye a Boltnál tetszik lenni?

Hiába, no, változik a világ. Az újkori „taxizás” ifjú titánjai másfél-két évvel ezelőtt még szorgosan érdeklődtek a taxis blokád miben- és hogylétje felől, több esetben példaként hivatkozva rá, napjainkra pedig az erős felhígulás következményeként már csak a fenti „példakép” maradt….Már akinek ez a szint a példakép.