Észt Raszputyin a gyorsforgalmin

Észt Raszputyin a gyorsforgalmin
Megosztom

A pénteki rendőrségi ellenőrzések, de leginkább a szombati elmaradt feletti öröm a Boltnál már nem csak a pufferban tapasztalható, de az utakra is begyűrűzött.

A pénteki ellenőrzéseken már a rendőrség védelmét élvező Bolt a levegőbe lődöz örömében, főleg, hogy a szombati és a vasárnapi elmaradt.

A kicsi BKK-s kocsi csak hétfőn bírt előmerészkedni a nagy sokk után. Ezt eredményezi, amikor a rendőrség védi a Boltot (és a Boltnál másodban dolgozó állományosok mellett a sok egyenruhás autókiadót), és már a 2-es tarifát, de a mellékelt ábra szerint sok minden egyebet sem találnak meg. Pláne ha nem is keresik! Mert a jelenlegi állapotok szerint a Boltnak és ezen keresztül a Boltosoknak mindent lehet. Most még….

Persze, ezt már az éjszakában egyszer végignéztük, emlékezzünk csak Vizoviczkyra és a sok vele bukott rendőrre.

Ha valaki nagyban szeretné nézegetni, ide is felraktuk, nehogy elvesszen az éterben

Idáig vezetett hát a tolómérceszemű bandzsa hajna „taxiellenőrzés” áldásos munkája és a városháza a Boltnak – tudjuk, tudjuk, ingyen, bérmentve, felebaráti szeretetből – falazó semmittevése. A nyírségi és borsodi putrisor import sofőrjei a fővárosba hozták a magas kultúrát. Ha ez szépen, lassan elterjed, a keleti országokból importált sofőrök balhéi már nem is lesznek olyan szokatlanok a főváros lakossága számára (úgyis szokják hamarosan a BKV járatain).

Ezek után pedig a BKK által fejlesztés alatt álló, az orwelli világot idéző új, mindent is figyelő taxióra már kutyapöcse lesz, hiszen mit számít majd a vietnámi, indiai, filippínó sofőrnek, hogy a BKK azt is csekkolja, mikor megy hugyozni a taxis.

UPDATE: többen is kérdezték,  hogy vajon riasztó vagy éles lövések hangzanak-e el a videòban, ugyanis teljesen más az első két lövés hangja, mint a harmadik, ráadásul míg az első kettőnél nincs, a harmadiknál látható torkolattűz,  ami akár éles fegyverre is utalhat. Ha valaki jobban ért hozzá, segítsen.